Zonneplan

v.a. €800

Zonneplan charge

About the Zonneplan

Zonneplan logo vierkant

De laagst mogelijke energierekening begint bij je thuis. Met zonnepanelen, dynamische energiecontracten en een slimme laadpaal laat Zonneplan Nederland profiteren van groene en betaalbare stroom.

Altijd een eerlijk advies. Op deze manier hebben we meer dan 130.000 woningen voorzien van zonnepanelen of een laadpaal van Zonneplan. Dat we de grootste zijn is mooi meegenomen. Dat Zonneplan de branche leidt met een klanttevredenheid van gemiddeld een 9.4 is waar we het voor doen.

Zonneplan App

1

Functies in de Zonneplan app

Met de Zonneplan app krijgt u controle en inzicht over uw laadpaal op een ongekend niveau. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

2

Alles-in-één Zonneplan app

Naast de functionaliteiten van de laadpaal, kunt u ook uw eventuele zonnepanelen en energiecontract van Zonneplan eenvoudig beheren via de Zonneplan app.

3

Veilig en betrouwbaar door 4G

Uw laadpaal en slimme meter staan beide via 4G in verbinding met Zonneplan. Berichten die worden gedeeld tussen de Zonneplan Charge, uw slimme meter en de Zonneplan app zijn end-to-end encrypted.

4

Voordelig laden met Zonneplan Energie

Met de Zonneplan app kunt u uw auto opladen op momenten waarop stroom groen en goedkoop is. Hiermee bespaart u jaarlijks honderden euro’s en laadt u bovendien écht groen. Deze unieke functie werkt in combinatie met een dynamisch energiecontract van Zonneplan Energie.

Laadoplossingen

De Zonneplan Charge is geschikt voor zowel 1-fase (3,6 kW) als 3-fasen (11 kW) laden. Staat de wasmachine aan, bent u water aan het koken of bakt u een eitje op het moment dat u wilt laden? Met Dynamic Load Balancing wordt het vermogen van de laadpaal automatisch aangepast om stroomuitval te voorkomen.

 • Geschikt voor alle elektrische auto’s en plug-in hybrides
 • Geschikt voor laden op uurprijzen met Zonneplan Energie.
 • Live controle en inzicht via de Zonneplan app.

Goedkoop rijden met Zonneplan Energie

Met Zonneplan Energie betaalt u altijd de laagste prijs voor stroom en gas, omdat wij het aan u leveren tegen de inkoopprijs. Deze prijzen veranderen gedurende de dag. Met de Zonneplan-app kunt u hier slim gebruik van maken door uw auto op te laden op momenten waarop de stroom het goedkoopst en groenst is.

Inclusief uitgebreide Zonneplan garantie

De laadpaal van Zonneplan wordt geleverd inclusief 2 jaar uitgebreide garantie. Als er binnen de termijn van deze garantie iets mis is, zorgen wij ervoor dat het systeem weer probleemloos werkt. Wij geven deze complete garantie omdat we vertrouwen hebben in ons installatiewerk, onze zorgvuldig op elkaar afgestemde montageonderdelen en de zorgvuldig geselecteerde en geteste laadpalen en randapparatuur.

Reviews

 1. Louwrens Hacquebord

  Goede laadpaal. Eenvoudig te bedienen. Heb de paal nu een maand en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Hoop dat hij zo blijft werken. Over de prijs is nog wel een opmerking te maken. Bij mij zit het laadpunt op de muur tegen de meterkast. Eenvoudig te bevestigen toch moest ik graafwerkzaamheden en kruipwerk onder de vloer betalen en dat vind ik niet reel. In mijn geval zou de prijs ca 500 euro lager moeten zijn.

  Prijs: 4/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 2. Martin

  Behalve dat de laadpaal geweldig is in gebruik is de het hele proces er omheen erg goed en professioneel geregeld. Prima communicatie en afhandeling. Zonneplan staat je met alles gewoon netjes te woord. Ik heb er een laadpaal, dynamische energie en zonnepanelen afgenomen. Zonneplan zal een mega bedrijf zijn maar je hebt het gevoel dat je met een persoonlijk klein bedrijf te maken hebt die aandacht voor je heeft. Ik hou daar van.

  Prijs: 4/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 3. Wilma

  Top geregeld allemaal het is zeker een aanbeveling

  Prijs: 5/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 4. Johnny Kivits

  Heel netjes te woord gestaan en de installatie netjes aangelegd en goede uitleg ,top

  Prijs: 4/5
  Service: 4/5
  Kwaliteit: 4/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 4/5
 5. Wouter

  Snelle en volledige aanbieding ontvangen en gelijk in opdracht gegeven om in de planning te komen voor tijdige installatie. Door een gebrek aan monteurs werd de installatie in eerste instantie uitgesteld, maar toen we hebben aangegeven dat we niet langer kunnen wachten, werd vrij snel een nieuwe afspraak ingepland en de installatie werd kundig en snel uitgevoerd. Ik ben een tevreden klant!

  Prijs: 5/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 6. Wouter

  Tevreden klant van een zonneplan laadpaal. Om niet in z’n geheel opnieuw te itereren over wat de laadpaal wel/niet kan, zoals waarschijnlijk in andere reviews goed is terug te vinden. Vind ik de belangrijkste motivatie voor mijn beoordeling dat het proces van aanvraag tot installatie vlekkeloos verlopen is. En dat iedereen van zonneplan professioneel en vriendelijk heeft gehandeld.

  Prijs: 5/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 7. Sander Elshof

  Een top laadpaal die slim omgaat met het energie overschot. Ik heb de laadpaal nu een maand en het bevalt goed!

  Het is een compacte laadpaal die zowel aan de muur als aan een montagepaal bevestigd kan worden. Zowel 1 fase en 3 fase aansluiting mogelijk. Met Load balancing.
  De software van de charge is gericht op het zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk laden. Je ziet dan ook wanneer je op het beste moment kan laden wanneer de stroom afname het meest voordeligst/groen is (hier heb je wel een energie contract bij Zonneplan Energie voor nodig)
  Kortom een top laadpaal die slim omgaat met het energie overschot!

  Prijs: 5/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 8. Evelien Lulofs

  We waren flink aan het balen dat er op onze woning geen zonnepanelen passen. Hierdoor konden we niet echt profiteren van goedkope stroom, zoals onze buren dat wel doen. Totdat ik mee kon doen aan deze pilot van Zonneplan. Door onze auto te laden op moment dat stroom goedkoop is laden we onze auto vol voor een fractie van de prijs die we normaal zouden betalen. Laatst waren de stroomprijzen zelfs negatief waardoor we een tientje terugkregen voor het volladen van onze auto. En nog beter voor het milieu ook. Wij zijn blij, en gaan niet meer terug.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

9.1 Excellent!

Functies in de Zonneplan app

 • Laadsessies direct starten en stoppen
 • Laadsessies inplannen
 • Laadvoorkeuren instellen
 • Live status van de laadpaal
 • Live inzicht in laadvermogen
 • Inzicht in laadsessies
 • Status van Dynamic Load Balancing
 • Familieleden/gebruikers toevoegen

Voordelen

 • Slimme laadpaal voor thuis
 • Laadvermogen 11kW
 • Dynamic Load Balancing
 • Slim laden met dynamische uurprijzen
 • Eenvoudige 4G app connectie

Beste laadpalen voor thuis