E-Flux laadpas

e-flux laadpas

Over E-Flux

e-flux logo

E-Flux is nog niet niet zo heel lang actief in de EV-branche maar toch is het al een bekende naam. E-Flux biedt flexibele laadoplossingen voor kantoor, thuis en onderweg. Van laadpassen tot aan software voor laadpaal beheer. Tevens kan je bij E-Flux ook terecht voor een eigen laadpaal voor thuis. E-Flux focust zich puur op het ontwikkelen van een high-end EV platform. Het netwerk van fabrikanten en installateurs zorgt voor de hardware, advies en installatie. Zo verbindt E-Flux alle partijen in de keten en kan er een totaaloplossing geboden worden. 

Laadpas

Met de laadpas van E-Flux heb je toegang tot meer dan 260.000 laadpunten en kun je altijd wel ergens terecht voor het laden van je auto. Je hebt bij E-Flux twee opties voor het laden: laden zonder abonnement of laden met het Orange abonnement. Als je kiest voor laden zonder abonnement, betaal je enkel €0,29 (incl. btw) per laadbeurt + het reguliere tarief van de aanbieder. Tevens betaal je ook eenmalig €5 per laadpas. Met het Orange abonnement betaal je €2,95 per maand (incl. btw) + het reguliere tarief van de aanbieder maar je betaalt  niet een vast bedrag per laadbeurt en geen aanschafkosten.

Je kunt ook voor zakelijk gebruik een E-Flux laadpas aanvragen. Met een zakelijke laadpas word je zowel als werkgever en werknemer volledig ontzorgd. Alles wordt automatisch verrekend en uitgekeerd. Zakelijk laden met abonnement kost €2,44 excl BTW per maand en laden zonder abonnement kost €0,24 excl BTW per laadsessie. 

Beschikbaar in de volgende winkels

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

7.8 Goed

Specificaties

  • EV Platform
  • Twee abonnementen
  • Totaaloplossing aanbieder
  • Meer dan 260.000 laadpunten

Voordelen

  • Goedkoopste laadpas in NL
  • Maandelijks opzegbaar
  • Zakelijke laadpas ook mogelijk

Nadelen

  • Aanschaf kosten zonder abonnement

Beste laadpalen voor thuis