Blue Current Laadpalen

v.a. €1000

Nanocharge laadpaal

About the Blue Current Laadpalen

blue current logo

De oprichters van het Nederlandse Blue Current reden in elektrische auto’s en stuitten vrijwel dagelijks op problemen doordat er te weinig laadpalen waren. Zo kwamen ze op het idee om zelf laadpalen te gaan produceren. Met succes: de omzet van het bedrijf verveelvoudigde de afgelopen drie jaar.
De missie van Blue Current is om een sterke bijdrage te leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot, en aan het versnellen van de transitie naar duurzame mobiliteit. Blue Current onderscheidt zich door sterk in te zetten op een positieve klantervaring. Klantenservicemedewerkers heten bij Blue Current daarom Customer Happiness specialisten.

De diverse Blue Current laadpalen

Blue Current biedt verschillende laadpalen voor thuis, op het werk of elders. Alle laadpalen zijn geschikt voor elke elektrische auto. Blue Current installeert niet zelf: neem voor installatie zelf contact op met een gecertificeerd installatiebedrijf.

U:MOVE

Bluecurrent-U-Move

De U:MOVE is geschikt voor een laadvermogen van 3,7 – 22 kW. Bij opladen aan deze paal met een pas van je werkgever, zorgt Blue Current voor het automatisch incasseren van de kosten bij je werkgever en vergoeding van jouw stroomkosten.

De U:MOVE laadpaal werkt met dynamic load balancing: het systeem verdeelt de beschikbare stroomcapaciteit zo efficiënt mogelijk.

NanoCharge

Nanocharge laadpaal

De NanoCharge is compact en elegant, maar heeft alle functionaliteiten van een ‘groot’ laadpunt. Het grootste deel van het apparaat komt namelijk in de meterkast, alleen de essentiële onderdelen voor de gebruikersinteractie komen in het laadpunt buiten.

 • Geschikt voor 3,7 – 22 kW aan laadvermogen.
 • Eenvoudig in gebruik en beheer met de bijbehorende app.
 • Dynamic load balancing.
 • Verkrijgbaar in 3 varianten: voor in de muur, op de muur of op een paal.

 

H:Move Hidden

Hmove hidden

De Hidden doet zijn naam eer aan: het apparaat zit vrijwel volledig weggestopt in je meterkast. Alleen de kabel is aan de buitenkant zichtbaar. Geen box aan je muur dus. 

 • Geschikt voor een laadvermogen van 3,7 – 22 kW.
 • Ideaal voor thuis, te gebruiken zonder laadpas.
 • Eenvoudig in gebruik en beheer met de bijbehorende app.
 • Dynamic load balancing.

Blue Current laadpalen werken met alle laadpassen 

De standaardinstelling van Blue Current laadpalen is dat je er met elke laadpas kunt opladen. Het is niet noodzakelijk om een pas aan de laadpaal te koppelen, maar het is wel mogelijk. Koppelen kan handig zijn als je bijvoorbeeld het gebruik van de paal wilt beperken: koppel je eigen pas en kies vervolgens om gastgebruik niet toe te staan. Zo kun je alleen zelf gebruikmaken van het laadpunt.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8 Geweldig!

Voordelen

 • Geschikt voor elke elektrische auto
 • Geschikt voor elke laadpas
 • Optimale verdeling stroomgebruik met dynamic load balancing
 • Gebruiksvriendelijk

Beste laadpalen voor thuis